Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πανέμορφο μεσημεριανό γλέντι από τον Σύλλογο Προδρομιτών

          Ένα πανέμορφο και ιδιαίτερα διασκεδαστικό μεσημέρι πέρασαν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Προδρόμου Ξηρομέρου στην ετήσια χοροεσπερίδα τους, που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, στη μουσική ταβέρνα «Μάσα Μπούκα», στον Καρέα....
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ....




        Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την οποίαευλόγησε ο Πάτερ-Βασίλειος Φέσσαςπρωθιερέας στον Άγιο Γεώργιο Καρέα.
     Λίγο μετά την κοπή της πίττας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καρανίκας Φ. Κώστας ξεκίνησε την προσφώνηση των επισήμων, ευχήθηκε σε όλους υγείακαι δημιουργία, τους ευχαρίστησε για τη παρουσία τους παρά τις όποιες οικονομικές αντιξοότητες και κατέληξε με έμφαση: «Παντού και πάντα μπροστά ο Πρόδρομος».
         Μετά το πέρας της τελετής οι καλεσμένοι με νόστιμο, εξαίρετο φαγητό και άφθονο κρασί γλέντησαν και χόρεψαν με πολύ κέφι με το κλαρίνο και τον υπέροχο  συμπατριώτη τραγουδιστή Θανάση Αναγνωστέλο.
       Η ζωντανή ορχήστρα έδωσε γιορτινό κέφι στην γιορτή, ενώ στην λαχειοφόρο αγορά που ακολούθησε για να καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα ο Σύλλογος  και την οποία διενήργησε η Γωγώ Γιαννούλη-Χήρα,  κληρώθηκαν δώρα μεγάλης αξίας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η γιορτή διήρκησε μέχρι τις απογευματινές ώρες της ημέρας με αστείρευτο κέφι.
        Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Ξηρομέρου Ζορμπάς Γιάννης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Στεργίου Δημήτρης, από την Ξηρομερίτικη εταιρεία λόγου και τέχνης ο Πρόεδρος Μπάμπης Τσελεπής και τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Γαζέτας Χρήστος,  ο Γραμματέας του συλλόγου Βελανιδιάς Ζορμπάς Μάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αετού Αναγνωστέλος Θανάσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αστακιωτών Γιώργος Μπόνης, τα ιστορικά στελέχη της Βελανιδιάς Γιάννης Χρόνης, Μάκης Χασιώτης, Άρης Καρανίκας, Μάκης Φέσσας, κ.α.
























































































Δεν υπάρχουν σχόλια: